Vrijeme je za Bikove: Senzualni ljubitelji lijepog 

Piše: Redakcija

Već od malih nogu Bikovi su snaže građe, dobrog apetita, mirni i pomalo tromi, prilično otporni. Kao roditelji, veoma su odgovorni, pouzdani i odani. Za svoju djecu će sve uraditi, a prije svega će voditi računa da u materijalnom smislu stvore odgovarajuće uvjete za podizanje potomstva.

Njihova ljubav prema djeci je neupitna. Zbog njih su spremni na žrtve i odricanja. Ako imaju kućnog ljubimca, i njega će beskrajno razmaziti.

Najčešće su simpatični, vole da uživaju u prijatnostima, šarmantni su, ali i preveliki hedonisti. Nije nikakvo čudo što su u ovom znaku rođene, posebno ženskog spola, najljubaznije i najsenzualnije osobe Zodijaka. Od svojih sposobnosti, Bikovi uvijek mogu napraviti ozbiljan hobi. O čemu god da je riječ, izvrsno će se zabavljati i uživati.

Osobe rođene u znaku Bika vodi planeta Venera, koja prezentira ljubav, privlačnost, ljepotu i kreativnost. Odani su, ne vole iznenadne i neželjene promjene, koje će pokvariti život koji brižljivo kreiraju za sebe. Iako mogu imati veoma konzervativne poglede na svijet ili biti prezaljubljeni u novac i bogatstvo, imaju sposobnost da unesu praktični glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju.

Izazovi rastu kada moraju da se suoče s nestalnošću ili činjenicom da se životne stvari kreću, protiču. Ukoliko nauče kako da se prepuste, to bi moglo da im donese najveću životnu sreću. Za partnera najčešće pronalaze osobu iz istog društvenog okruženja, koja je u stanju da odgovori njihovom intelektu i želji za što lagodnijim životom.

Priredila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još