Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

Piše: E.Dž.

 Nedaleko od Beograda, u malom gradu Stara Pazova nalazi se vila srbijanske pjevačice Seke Aleksić. Ono što najviše privlači pažnju jeste dvorište, koje podsjeća na holivudski raskoš kojim se ponosna Seka vrlo često pohvali i na društvenim mrežama. Bazen, palmino drveće, ukrašeni prilazi, a vila kao iz bajke. Nije ni čudno što Seka najviše voli da provodi vrijeme u svom domu, daleko od vreve, gradske gužve, uživajući sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom

Rustikalno i moderno

U Sekinom domu sve je uređeno do najmanjeg detalja. Sve je unikatno, te je njen dom pun ručno rađenih proizvoda. Interijer je romantičan, šarmantan i vintage. Prevladavaju prirodni materijali, među kojima dominira drvo. Sve je u tonu smeđe i bež, što daje dodatni dojam ugodnosti.

 Prefinjen stil

Stvoren je savršen balans. S jedne strane, jednostavne i čiste linije savremenog stila, a s druge, toplo i ponosno drvo koje pokazuje znakove vremena.

Holivudski glamur

Palmino drveće, bazen pored kojeg su instalirane ležaljke, uređeni prilazi, ljuljačke za djecu… Prava mala oaza mira u prostoru za odmor. Nedaleko od bazena je dječiji park, u kojem uživaju njeni sinovi.

 Kupatilo iz snova

I kupatilo prati interijer ostalog dijela vile. Rustično, moderno i romantično. Najljepši kutak je sauna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti