Halle Berry u bodiju i čizmama s leopard uzorkom izgleda zanosno

Piše: Redakcija

Nakon što su svi pričali o njenoj novoj frizuri s dodjela Oscara, Halle Berry se našla u centru pažnje pozornosti, koja joj izgleda godi. Sad je dokazala i da se leopard print i dalje nosi. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bodiju s leopardovim uzorkom i odgovarajućim čizmama do bedara. Napisala je u opisu fotografije, “pogađajući sva prava mjesta …” Halle nas je tako podsjetila na svoju zvjezdanu ulogu Patience Phillips u filmu “Žena mačka” 2004. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Iako glumica ima 54 godine, njena figura i dalje oduševljava. Čini nam se kako od snimanja Žene mačke kada smo je mogli vidjeti u pripijenom crnom kožnom kompletu, nije prošao ni dan. Primijetili su to i glumičini pratitelji: “Postoji li išta u čemu ti ne izgledaš nevjerovatno?”, “Ovo je divlje! Sviđa mi se”, “Predivna”, pohvale su stizale sa svih strana na njenom profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Glumica nije od onih koji bi se klonili smjelih modnih poteza. Još u podijelila je fotografiju koja je svojevrsna oda “karantenskoj” modi. Pozirala je odjevena u prozirnu suknju od tila i majici ukrašenoj leptir akcentima. “Tražim trenutak s crvenog tepiha”, kratko je napisala. I tada je pokazala isklesano tijelo i utegnuti stomak što nas ne čudi jer Halle redovno vježba, čime se često hvali na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

I ne zaboravimo da nas je na dodjeli Oscara prošlog mjeseca sve iznenadila kada je “podvalila” lažni bob koji je izazvao nevjericu među mnogim obožavateljima. Nakon toga, glumica se i sama našalila na brojne memove koji su kružili internetom na račun njene frizure.

Berry je podijelila urnebesni video jednog od obožavatelja s perikom koja imitira glumičinu frizuru s dodjele Oscara i odgovorila : “Volim vas i vaše memove.” Kasnije je napokon otkrila da nije ošišala kosu tako kratko objavivši selfi sa kosom do ramena: “Oscar bob … samo se šalim”, napisala je. Glumica zaista ima dobar ukus i za modu i za humor.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još