Pleteni komadi su must have ovog ljeta

Piše: I.J.

Vjerovatno ste čuli za “cottagecore”, možda djelomično i živite ovaj trend povratka jednostavnom i idiličnom seoskom životu koji je, naravno, svoj produžetak dobio i u modi i već neko vrijeme dominira Instagramom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanna Stefansson (@hannastefansson)

Često se uspoređuje s estetikom “gradparentcora” jer budi slične osjećaje nostalgije. Pa su i modnu industriju obuzela sjećanja na naše bake koje su vrijedno kuckale iglama za pletenje stvarajući tako tada dragocjene džempere i čarape.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marco Rambaldi (@marcorambaldi_)

U ljetnoj sezoni nisu baš štrikale oskudne topiće koji otkrivaju stomak niti romantične haljine za šetnju lungomareom – to smo prilagodili trenutku. Kako bilo, heklanci i štrikanci preplavili su trgovine i vrlo su osvježavajuć ljetni trend.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (MIA REGAN) (@mimimoocher)

;

Ovi komadi će zasigurno unijeti dozu čarolije u tvoj ormar.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti