Darežljiva ‘Azra’: Osvojite poklone i saznajte imena prethodnih dobitnika

Piše: Redakcija

Kao što ste naučili u svakom broju magazina “Azra” darujemo vrijedne poklone našim čitateljima, a to nismo propustili uraditi ni u ovom.

s.Oliver Follow Your Soul

„Follow Your Soul Women s.Oliver“ je ženski miris predstavljen prošle godine. Gornje note su limun, crvena ribizla i ružičasti biber; srednje note su magnolija, jasmin i ruža; bazne note su sandalovo drvo i kedar.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

 

Poklonite svojoj koži prirodnu njegu!

„Hametol“ je linija krema za njegu i regeneraciju kože. Bogatstvo prirodnih sastojaka poput ekstrakta hamamelisa, hijalurona, kompleksa prirodnih ulja avokada, badema, pšeničnih klica… na prirodan način hidriraju vašu kožu, obnavljaju je i vraćaju mladalački sjaj. Čudo prirode u spoju s naukom čini „Hametol“ kreme jedinstvenim proizvodom na našem tržištu.

„Hametol“ kreme dostupne su u svim apotekama.

NAGRAĐUJEMO ČITATELJE

Darujemo vam dva poklon paketa „Hametol“ proizvoda. Jedan paket sadrži „Hametol“ kremu za njegu i „Hametol“ regenerativnu kremu.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), HAMETOL, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

 

CATRICE Clean ID

Prirodni izgled – Worry free i bez kompromisa

NAGRAĐUJEMO ČITATELJE:

Tri poklon paketa Catrice proizvoda mogu biti vaša!

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), CATRICE, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

 

Dobitnici poklona iz prošlog broja su:

Dr. Plant:

Zora Šimunić, Fojnica

 

Betty Boop Exclusive:

Nerima Hodžić, Sarajevo

Suzana Sokolović, Sarajevo

 

Parfem:

s.Oliver Follow Your Soul (muški) osvojila je: Emina Ademović, Sarajevo

s.Oliver Follow Your Soul (ženski) osvojila je: Ljiljana Hadžić, Zenica

 

Dobitnice Afrodita poklon paketa iz prošlog broja su:

Senada Nalo, Tuzla

Naida Džiho, Mostar

Mirjana Gegić, Kakanj

 

Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti