Ovo je trenutno najpopularniji način nošenja šiški, a dobro to zna i J. Lo

Piše: Redakcija

Ah, te zavjesa šiške! Čini se kako slava omiljene frizure 2020. godine ne jenjava. Da utvrdimo gradivo, takozvane curtain bangs su šiške koje najbolje pristaje ženama duge ili poluduge kose.

-Kosa ne smije biti prekratka jer vam treba pravilnija pravokutna silueta. Prekratka kosa daje više kvadratne siluete, koja ne izgleda tako dobro , otkriva frizer John Pulitano. Vezano uz teksturu, šiške nalik zavjesama prikladnije su za ravnu i blago valovitu kosu. S druge strane, žene s kovrčavom kosom trebale bi izbjegavati ovaj tip šiški budući da u njihovom slučaju održavanje zahtjeva puno više vremena i pažnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabby, RN | clean beauty (@thegreenbelle)

Što se njihovog općenitog održavanja tiče, kao i u slučaju ravnih šiški, odlazak frizeru uvelike je određen brzinom rasta kose.

-Ovaj stil općenito zahtijeva redovno šišanje kako bi se osiguralo da izgleda svježe i zahtijeva svakodnevno oblikovanje ako imate kovrčavu kosu, ističe frizerka Mariah Rota.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izzy Smith (@izzysmithh)

Za razliku od kratkih ravno odrezanih šiški, ove nalik zavjesama zbog svoga oblika i ležernijeg izgleda omogućuju koži ispod njih da diše te su izvrstan kompromis u ljetnim danima. A sudeći prema aktualnim strujanjima u svijetu oblikovanje kose, čini se kako će u mjesecima pred nama vladati njihov mekši oblik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

On svoju popularnost uvelike duguje latino divi Jennifer Lopez. Doista, teško je ne poželjeti otići frizeru kada ugledamo njenu frizuru.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još