Modeli cipela koji pristaju uz svaku haljinu

Piše: Redakcija

Iako je nabaciti na sebe haljinu nesumnjivo proces koji zahtijeva minimalni napor, odlučiti koje cipele uz nju nositi možda je veća odluka. U japankama se osjećaš previše ležerno, a visoke potpetice nisu dobar izbor ako taj dan moraš dugo hodati… Bez obzira odlučiš li se za mini, midi ili maksi, neke cipele idu uz gotovo svaku haljinu, a s nekoliko ovakvih “univezalnih” pari cipela možeš s istom haljinom svaki dan izgledati drukčije. Baš praktično, zar ne?

Špagerice

Jedne od takvih super cipela su i špagerice, savršen par za svaku haljinu, a sada je njihova sezona. Istovremeno ljetne, od prirodnih materijala, platna i užeta i elegantne zbog povišene pune pete. Izgledati ćeš posebno ženstveno ako ih nosiš sa slip haljinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marissa Cox (@ruerodier)


Cipele s blok petom

Ako ti je najdraže kad se možeš srediti u manje od pet minuta, ovaj model poštedjet će te razmišljanja o cipelama. Cipele poput ovih, na blok petu možeš kombinirati i s mini i s midi haljinama, poput ove s uzorkom tačkica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Ravne papuče

Kada je riječ o tome koje cipele nositi uz haljine, nije sve u štiklama. Zapravo modni poznavatelji insistiraju na tome da svoje najljepše haljine nosimo s jednostavnim ravnim papučama. Ove su godine veliki trend.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monikh (@monikh)

Sandale s kaišićima

Moguće je da su bile “the cipele” prije par sezona, no već su doživjele veliki povratak prošlog ljeta, sandale s kaišića ponovno su ovdje. Budući da su savršene za statement odjeću, nije čudno što ih influenceri i dalje nose s lanenim haljinama kako bi ovim cipelama postigli upečatljiv stajling koji podiže cijelu minimalističku kombinaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thandi (@thandimaq)

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti