Važna poruka: Influenserica ponosno pokazala celulit, ne stidi se svog tijela

Piše: Redakcija

Australska influenserica i model za kupaće kostime, Ariella Nyssa, koju na Instagramu prati više od 600.000 ljudi, tvrdi da je neki od njezinih pratitelja često kritiziraju zbog celulita, pa je odlučila na svom profilu otvoriti tu temu i pojasniti zašto trebamo prihvatiti sebe takve kakve jesmo. Ona svoj celulit ponosno pokazuje, a njen je stav da se celulita nitko ne bi trebao sramiti niti ga skrivati.

– Prije mnogo godina mrzila sam svoj celulit – rekla je, dodajući da je zbog toga bila nesigurna i da se osjećala prisiljenom promijeniti svoje tijelo.

– Prioritet mi je bio boriti se protiv onoga što većina društva smatra nezdravom i neprivlačnom manom – rekla je. Tako je odučila eliminirati svoju omiljenu hranu, te je satima radila kardio vježbe i trčala na traci, ali zbog toga je bila umorna i slaba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa)

– Moj imunitet je bio loš, kao i moje mentalno zdravlje i samopouzdanje – dodala je.

Ali tada je napokon došla do spoznaje. Zastala je i razmišljala o tome šta je celulit i zašto je to čini neprivlačnom. Na kraju je došla do zaključka da je celulit uopće ne čini neprivlačnom niti manje lijepom. Uprkos komentarima poput: ‘Imaš celulit samo zato što si lijena’ ili ‘ako imaš celulit to znači da nisi zdrava’, Nyssa je napokon zavoljela svoje tijelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa)

– Celulit vas ne čini ništa manje lijepima. To nije prikaz vašeg zdravlja i definitivno vas ne bi trebao spriječiti da volite sebe. Više idem u teretanu nego prije, ali sada radim samo trening s tegovima. Jedem umjereno i zdravija sam nego ikada prije. I fizički i psihički. I još uvijek imam celulit! Potpuno pročišćeno i glatko tijelo gotovo je nemoguće dobiti i to nije prikaz vaše ljepote – napisala je.

Izvor: Health
(L.M)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti