5 modnih savjeta za visoke žene koji će olakšati izbor odjeće

Piše: Redakcija

Kad je neko jako visok, na dnevnom su redu prekratki rukavi i hlače i nije uvijek lako pronaći odgovarajuću odjeću za sebe. Međutim, s nekoliko jednostavnih trikova možete izvući najbolje iz svoje veličanstvene figure. Evo pet savjeta za stayling koji će olakšati život vrlo visokim ženama.

 

Haljina kao gornji dio

Mnoge su haljine mini ili klasične, midi duljine, nažalost, više gornji dio nego haljina za visoke žene. Međutim, to ne predstavlja problem, jer se i kao takva također može jako dobro nositi. Kratke i srednje duge haljine možete nositi kao tuniku možete nositi uz traperice, široke hlače, tajice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Renia Jaz (@venswifestyle)

Hlače

Odaberi hlače 7/8 dužine, boyfriend i mom traperice jer svojom siluetom vizualno skraćuju figuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ESTELLE CHEMOUNY (@estellechemouny)

Romantični detalji

Kako bi naglasile ženstvenost te djelovale nježnije, visoke žene mogu se osloniti na romantične detalje u odijevanju. Na primjer meke krojeve bez strogih linija, volančiće ili romantične cvjetne printove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michelle Berdan (@michelletakeaim)

(Pre)kratki rukavi su in

Ako su rukavi na sakoima i jaknama uvijek prekratki, ¾ rukavi su dobra opcija. Alternativno, dugi se rukavi mogu dva puta zavrnuti kako bi se prikrilo da su ti prekratki. Ovako odjeća djeluje nonšalantno, a zavrnuti rukavi su i vrlo in, posebno u toplim mjesecima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danielle Bernstein (@weworewhat)

Cipele

Visoke žene najčešće imaju velika stopala. Kako bi stopala izgledala kraće, idealne su cipele sa zaobljenim ili četvrtastim vrhom. Odabereš li cipele u špic, optički ćeš povećati nogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Richard Beckerman (@fifthaveshoes)

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti