Budite IN, iskopirajte stil poznatih, jednostavne frizure ovog ljeta su potpuni hit

Piše: L. M.

Ne preporučuje se da kosu tretirate toplotom, zato izbjegavajte feniranje, peglanje i uvijanje figarom. Bez obzira da li je vaša kosa ravna, valovita ili čičkava, brze i autentične frizure su odličan izbor ovog ljeta

Opuštena bočna pletenica

Ravna kosa bez oblika zahtijeva mnogo pažnje. Međutim, jednostavna bočna pletenica će takvoj kosi dati oblik i vratiti izgubljenu svježinu.

Bokserske pletenice

Bokserske pletenice nastaju pletenjem dviju francuskih pletenica od linije kose, niz stražnji dio glave i do krajeva pramenova. Ovo je najpopularnija frizura ove godine i savršena je za tople dane.

Neuredna pixie frizura

Ukoliko imate kratku kosu, posebno obratite pažnju na oblik frizure. Važno je kosi dati volumen i punoću. To možete postići neurednom pixie frizurom, koja će izgledati svježe i mladalački.

Stil 60-ih

Ovaj šik stil iz 60-ih je idealan izbor za tanku, valovitu kosu. Pokupite srednji dio kose i svežite nazad u manju punđu, koju ćete kasnije prekriti ostatkom kose. Zatim prednje dijelove ukosnicama pričvrstite uz glavu, a dijelove šiški natapirajte.

Ravno i uredno

Beživotna ravna kosa izgleda oštećeno i neuredno, ali prirodno ravna kosa s blagim pregibima djeluje opušteno i kul. Dakle, zaboravite na peglanje i ovog ljeta njegujte i održavajte svoju prirodno ravnu kosu.

Retro konjski rep

Pretvorite dosadni konjski rep u slatki, retro rep. Sve što je potrebno jeste da krajeve kose uvijete, a oko korijena repa omotate maramu, koja će ovoj frizuri dati poseban šarm.

Riblja kost pletenica

Ovakva frizura odlično je rješenje za gustu i valovitu kosu, ali i ako imate ravnu i tanku kosu, volumen možete postići tako što ćete dodati pjenu za kosu. Pletenicu pletite uz glavu, ali vodite računa o obliku frizure, da ne izgleda slijepljeno.

Divlji valovi

Ukoliko je vaša kosa prirodno valovita i puna života, onda se imate čime pohvaliti ovog ljeta. Sve što je potrebno jeste da održavate vlažnost kose, te da izbjegavate peglanje ili feniranje.

 

Pročitajte još