Saznajte flertuje li s vama ili se samo ponaša kao prijatelj

Piše: Redakcija

Kada neko flertuje s vama uspostavit će duži kontakt očima i ispitivat će vas pitanja o ljubavnom životu i vašim sklonostima, dok će neko ko želi razviti prijateljstvo s vama gledati na vas kao i na druge.

Koliko puta ste pokušali odgonetnuti upucava li vam se netko ili se samo odnosi prijateljski prema vama? Postoje trenuci u kojima mislite da neko s vama koketira, a zapravo je samo ljubazan prema vama. Naravno, ponekad neko i može koketirati s vama, ali ako je netko prema vama ljubazan, topao i nježan ne mora značiti da je zaljubljen.

Vrlo je tanka granica između prijateljstva i koketiranja, pa se vrlo lako možete zbuniti i pomiješati nečije namjere. Kako se to ne bi dogodilo mi smo za vas pronašli krucijalne razlike koje otkrivaju kako se netko ponaša prema vama kada flertuje, a kako kad samo želi prijateljski odnos.

1.Flert: Kada neko flertuje s vama, vrlo vjerovatno će uspostaviti duži kontakt očima s vama. Duboko će vam gledati u oči i zagledat će se u vas dok ne postanete toga svjesni.

Prijateljski: Ako su prijateljski nastrojeni, gledat će na vas isto kao i na sve druge. To čine samo kako bi vam pokazali svoju ljubaznost i toplinu te kako vas ne bi ignorirali.

2.Flert: Najlakši način da saznate koketiraju li s vama jest vjerovati svom instinktu. Ako ste vas dvoje sami i oni vam šalju određenu vibraciju, tada su vjerovatno zainteresirani za vas. Odmah ćete shvatiti njihov sjaj u očima kada vas gledaju i toplinu s kojom s vama pričaju.

Prijateljski: U neki trenucima osjećate određenu napetost u zraku, ali kad razgovarate s njima, jednostavno se osjećate opušteno i lagodno. Ako su jednostavno prijateljski raspoloženi, od njih ćete uvijek dobiti ‘prijateljsku’ vibraciju.

3.Flert: Kad se neko zanima za vas, postavljat će svakakva pitanja kako bi saznao što više o vama. Najviše će preispitati vaš prošli ljubavni život, ko vam se sviđa, kakve tipove volite i slično. Potrudit će se da vas upoznaju iznutra.

Prijateljski: Ako su dobri prijatelji, postavit će vam opća i osnovna pitanja kako bi pokazali svoju znatiželju. Postavljat će vam pitanja koja nisu previše lična i činit će to samo da bi vas više upoznali i razvijali prijateljstvo s vama.

Izvor: 24sata.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti