Ovo ljeto nećete moći odoljeti jednodijelnim kupaćim kostimima

Piše: Redakcija

Ljeto je napokon stiglo, pa nema boljeg vremena da ladici kupaćih kostima pružite prijeko potrebno osvježenje slatkim jednodijelnim kupaćim kostimom. Ovaj za figuru itekako laskavi komad rastući je trend pa ga nose naveliko i zvijezde i trendseterice poput Kourtney Kardashian i Ciare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia • LivvyLand (@livvylandblog)

I lako je shvatiti zašto su odustale od sitnih bikinija u korist jedodijelnih kupaćih kostima. Jednodijelni badići ne samo da izuzetno laskaju praktički svakom tipu tijela, (a i skrivaju, hm, određenu zonu ako je želimo sakriti) već izgledaju i super glamurozno na selfijima uz bazen ili ako želiš biti najelegantnija dama na plaži.

Osim toga, ove svestrane komade također možete nositi kao simpatični gornji dio ispod tvojih omiljenih suknji i hlača.  Za razliku od bikinija, jednodijelni kupaći kostimi lako se mogu uklopiti u ostatak garderobe, kao bodi koji će se stopiti uz omiljene traperice ili udobne kratke hlače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐅𝐚𝐧𝐧𝐲 🌛 (@fannylbld_)

Možda vam se sviđa malo se više pokriti, možda želite do plaže ići u kupaćem koji ćete kombinirati s ostatkom odjeće ili se možda još uvijek držite sna iz djetinjstva da postanete spasiteljica na plaži. U sva tri slučaja ovi modeli kupaćih kostima su idealan izbor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Perla Bikinis (@laperlabikinis)

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti