Nezaobilazan trend ovog ljeta: Razigrane naljepnice za nokte

Piše: Redakcija

 

Od smajlića, emojija, cvijeća pa sve do šarmantnih linija i sličica – naljepnice na noktima privući će svačiju pažnju ovog ljeta.

 

Ako se pitate kako na nokte možete staviti smajliće, emojije ili slike, odgovor su naljepnice za nokte koje su ovog ljeta u modi.


Društvene mreže prepune su razigranih noktiju koji na prvi pogled izgledaju jako složeno za napraviti, a zapravo su vrlo jednostavni. Sve što morate nabaviti su naljepnice i lak koji želite – prozirni je obavezan. S naljepnicama svaka manikura može izgledati kao da ste uložili u nju puno vremena i truda. I za to vam nije potrebno prethodno znanje. To može svako!

Baza je lak za nokte po vašem izboru. Nije važno je li prozirni lak, u boji ili šljokičavi. Naljepnice za nokte posebno se ističu na prozirnom laku, ali u osnovi ne postoje pravila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)


Nakon što napravite željeni oblik i stavite bazu, spremni ste za odabir naljepnica i lijepljenje. Zadnji korak je jako važan: Naljepnice za nokte morate premazati završnim slojem i pustiti da se osuši, u protivnom bi vam se naljepnica mogla brzo skinuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah banana (@the.hannahjensen)

Izvor:24.sata.hr

(Dž.S.)
 

Pročitajte još