Ova frizura je idealna za ljeto i vrele dane

Piše: Redakcija

Iako se možda tako ne čini, dobro napraviti jednostavnu frizuru zahtijeva znanja i vještine. Bitno je paziti na proporcije, ravnotežu, strukturu.

Jednom kada pronađete čarobnjaka koji će znati vrhunski ošišati vašu kosu, uštedjet ćete i vrijeme koje inače trošite na njezino oblikovanje, a frizura koja je uvijek dobar odabir je bob.

Redovno se pojavljuju neke nove verzije ove megapopularne frizure, a jedna koja će izgledati savršeno u ljetnim mjesecima je prozračni bob. Ovo ime dobio je zbog slojeva i oblikovanja koji ga čine laganim, prozračnim i frizurom koja prkosi gravitaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Khoronzhuk (@khkris)

U osnovi, radi se o klasičnom bobu kod kojeg je lako postići volumen zahvaljujući slojevima.

Osobe s gustom kosom trebat će ukloniti dio “težine” kako bi lakše postigle željeni izgled, dok će onima s tanjom kosom biti dovoljan tupi rez i dobar sprej za volumen/učvršćivanje.

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti