Vrijeme je za Rakove: Osvojite ih!

Piše: Redakcija

Američka pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson rođena je 10. jula 1980., u znaku Raka. Osim ljepote, krasi je i modna osviještenost, ali je pomalo buntovna i tvrdoglava.  Ova majka troje djece zadivila je svijet prije godinu, kada je objavila da je skinula gotovo 50 kilograma.

A, kako je vrijeme za Rakove, astrolozi znaju kako ih osvojiti.

Kada želite da zavedete osobu rođenu u znaku Raka, ne skrivajte osjećanja. Trudite se da ih uvijek nasmijavate, budite im i partner i najbolji prijatelj i sve što im je potrebno i bit će vaši zauvijek. Vrlo je jednostavno osvojiti Raka, ali zato nije nimalo lako živjeti s njim.

Muškarac rođen u ovom znaku je idealist i sanjar. Nepovjerljiv je i uvredljiv, emotivno veoma osjetljiv. Teško je prodrijeti u njegov svijet fantazije i utopije, gdje se skriva kad god je ranjiv i neshvaćen. Beskorisno je tada tražiti od njega da govori ili objašnjava, jer će se još više zatvoriti, kao u neosvojivu tvrđavu.

Sav okrenut kući, ali ne i malograđanski nastrojen, najviše voli tradicionalne, mirne žene, vedre ljepote. Voli sve što je prirodno, od ponašanja do izgleda. Nemojte nikada trčati za Rakom, sredite kako znate da vam se putevi sretnu. Potom, uz romantičnu večeru ili kaficu i kolač, nagovijestite da su upravo vaše duše srodne.

Ako želite život provesti sa ženom rođenom u ovom suptilnom znaku, morate biti sigurni u svoja osjećanja prije nego bilo šta poduzmete.

Iako naizgled blaga, razlikuje vjertopira od ozbiljnog muškarca. Račica  zna šta želi, a naročito dobro zna kako da to postigne. Vjerna i brižna, zna gotovo svako umijeće kako bi ugodila voljenom muškarcu.

Nije samo vješta u kući, već zna i kako da svom partneru pomogne u svim okolnostima. U zajedničkom životu se mnogo angažira, ali i mnogo traži. Međutim, ne očekuje blještavilo, već stalna mala priznanja za svoju odanost. Ako ste zaboravili na njen rođendan ili neki drugi važan datum, ona će vas blago, ali efikasno upozoriti kako ljubav s njom nije igrarija.

Pripremila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još