Frizura koja je ponovo postala tražena, a sve zahvaljujući njoj

Piše: Redakcija

Ukoliko ste željni velikoga makeovera kada je o kosi riječ, ove sezone nećete pogriješiti odlukom o kratkoj pixie frizuri. Modna ikona stila Rihanna posljednjih sedmica ponovno ju nosi, tačnije njezinu verziju s twistom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Pixie frizura dječačkog šarma ima svoje faze ‘odmora’, no sa scene nikada nije u potpunosti nestala. Slavna Rihanna nakon dugo vremena ponovno je prigrlila ovu frizuru, stoga je njezin trijumfalan povratak na scenu bio samo pitanje vremena.

Ova dobro poznata frizura danas je razigranija, kreativnija i raznovrsnija, a navedeno se najviše očituje po pitanju dužine koja danas itekako varira.

Duže verzije pixie frizure kakve su se nosile u eri ludih 70-ih sada su itekako poželjne, a nerijetko su predstavljene u valovitoj formi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aiyana Lewis (@aiyanaalewis)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie (@marietechouse)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)


Izvor:tportal

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti