Tri razloga za odabir najhrabrije boje kose za ovo ljeto

Piše: Redakcija

 

Ni plavuša, ni brineta, niti crnka: ljetna trendovska boja kose je crvena. A ako sada slučajno misliš da ta boja nije nosiva ili je previše napadna, onda bi trebala pogledati elegantne crvene varijante koje nose slavne osobe. Naime, nije svaka crvena boja ista – postoji prikladna boja za svaku vrstu puti i ukus.

1. Svjetleća crvena à la Gigi Hadid Manekenka Gigi Hadid nosi najsmjeliju promjenu boje ovoga ljeta. 26-godišnjakinja je po prirodi zapravo plavuša, ali ohrabrila se na veliku promjenu te sada nosi žarko crvenu nijansu. Izvrsno se slaže s njezinim svijetlim tonom kože, a dobro se slaže i s njezinim plavo-zelenim očima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


2. Crveno-smeđe poput Ashley Benson Ne baš tako napadna, ali ipak predivna, suptilna je crveno-smeđa boja američke glumice Ashley Benson. Donedavno je 31-godišnjakinja nosila svijetloplavu kosu, ali sada se usudila napraviti suptilnu promjenu, a odlučila se za toplu nijansu bakra. To je idealno je za sve koji žele pristupiti trendovskoj crvenoj boji kose bez kričavosti.  Shatush, nova tehnika bojenja kose koja postaje popularnija od pramenova, balayagea i ombrea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson)


3. Cool crveno-narančasta Sarah Hyland Za one koji vole eksperimentirati s makeupom te žele isprobati različite izglede, prigušena nijansa crvene boje sa suptilnim odsjajima narančaste boje, poput ove koju nosi Sarah Hyland, savršen je izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)


Izvrsno se slaže s ljetnim izgledom s puno bronzera i svjetlucavim highlighterom, ali i s make upom gdje je naglasak na usnama. Ruž u boji žarkog koralja ili u jakoj crvenoj boji savršeno se slaže sa svime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIG BOSS 🔑🔑 (@keke)


Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti