Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić

Piše: Redakcija

Svi znamo kako je bijela haljina apsolutni ljetni hit, no ove godine to je neočekivano postala i ona crvene boje. Pritom su posebno popularni modeli ukrašeni bijelim cvjetovima, a iste često možemo susresti i na domaćim ulicama. U jednoj takvoj haljini zablistala je i pjevačica Nina Badrić koja je za svoj modni odabir primila niz komplimenata.

“Savršena nedjelja”, riječi su kojima je pjevačica Nina Badrić opisala dan koji je provela u druženju s bliskim prijateljima i kolegama, sestrama Marijom i Ivanom Husar te Alanom Hržicom. Za tu prigodu 49-godišnjakinja je odjenula kratku crvenu haljinu s bijelim cvjetovima, koju krase puf rukavi, dekorativni remen i volan u donjem dijelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Uz nju je pjevačica pridodala efektne ravne sandale na vezanje te prigodne naušnice, a za cjelokupnu je odjevnu kombinaciju primila niz komplimenata. “Divni ste”, “Predivna”, “Izgledaš prekrasno”, “Lijep dezen”, “Savršena Nina”, “Dobro je dotjerala liniju, kao nikada do sada. Izgleda jako mladoliko poput djevojčice”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.
Premda bijela haljine doživljavamo kao “kraljice ljeta”, ove sezone primat su neočekivano preuzele crvene haljine. O tome svjedoče i fotografije prolaznica nastale na domaćim ulicama. Pritom su iznimno popularni upravo modeli crvenih haljina koje su ukrašeni cvjetnim motivima.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti