Kakve su hlače „in“, a kakve „out“ ovog ljeta?

Piše: Redakcija

Iako brojne dame u ljetnim mjesecima daju prednost lepršavim modelima haljina i suknji, hlače, osobito njihove lagane verzije, uvijek su dobrodošle. Ove sezone, kada govorimo o njima, tri specifična modela imaju ključnu ulogu na modnoj sceni.

Koje su hlače in, a koje outovog ljeta?

Out: Hlače paperbag siluete

InOpuštene uredske hlače


Out: Tajice

In: Lounge hlače

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)


Kao što je bio slučaj u zimskim mjesecima uslijed pandemije, udobnost odjevnih komada itekako je tražena i u ljetnim, a u prilog tomu dovoljno govori popularnost rastezljivih, lounge modela hlača koje predstavljaju elegantnu alternativu tajicama.

Out: Hlače cvjetnog uzorka

In: Hlače zebrastog uzorka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Eguizabal (@laura_eguizabal)


Kada govorimo o uzorcima na hlačama, tradicionalni cvjetni s trona je ove sezone uspio izgurati zebrasti, a kako bi zablistale hlače ukrašene ovim prepoznatljivim uzorkom, modne ovisnice najradije ih kombiniraju uz jednobojne, bazne komade poput topića i predimenzioniranih košulja.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti