Jill Biden i kraljica Rania: Ko je odabrao bolji stajling za susret u Bijeloj kući?

Piše: Redakcija

Kraljica Rania i kralj Abdullah II. sa sinom princem Husseinom na službenom su putu u SAD-u, a tim povodom kraljica Rania susrela se s Jill Biden u Bijeloj kući. To je prvi službeni posjet jordanskog kraljevskog para američkom predsjedniku Joeu Bidenu i prvoj dami Jill Biden.

Posjetom jordanskog kralja žele se ojačati bilateralni odnosi između SAD-a i Jordana kada je riječ o političkim, sigurnosnim i ekonomskim pitanjima. To je prilika i da se osnaži trajno i strateško partnerstvo između Sjedinjenih Država i Jordana, ključnog sigurnosnog partnera i saveznika SAD-a. Kralj Abdullah II. ujedno je prvi arapski vođa koji je došao u posjet predsjedniku Joeu Bidenu.

Kraljica Rania i Jill Biden također su održale sastanak, a pažnju su plijenile i svojim odjevnim izborima. Jill je nosila komplet sačinjen od bijele haljine koja lijepo prati liniju tijela te seže do koljena, a uz nju elegantni sako. Tanki bijeli remen sa zlatnom kopčom i štikle modne kuće Dior, model J’Adior, koje je prva dama već nosila, savršeno su upotpunile stajling za susret s kraljicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Riječ je o modelu izrađenom od pamuka s izvezenim cvijećem i natpisom Rosa Mutabilis te Diorovim logom. Zanimljive cipele imaju potpeticu visine oko šest centimetara, otvorenu petu i efektan čvor na remenu koji drži petu.

Kraljica Rania odabrala je haljinu u ženstvenoj crvenoj boji i lepršavog donjeg dijela. Gornji dio haljine nalik je košulji i ukrašen vrpcama koje vise preko struka koji je Rania naglasila efektnim širokim remenom. Zanimljiv ukras nalik brošu orijentalnog dizajna, salonke u smeđosivoj nijansi te satenska crvena torbica upotpunile su look prelijepe kraljice.

-Bilo je lijepo sastati se s američkom prvom damom, dr. Jill Biden danas u Bijeloj kući. Užitak je gledati njezin entuzijazam, toplinu i suosjećanje!, objavljeno je na službenom Instagramu kraljice Ranije.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti