Četiri modela haljina koje ćemo nositi i u jesen

Piše: Redakcija

Ljeto kratko traje, zato imamo prekratko priliku uživati u ljetnim krpicama.No, ako je vjerovati modnim stručnjacima to ove sezone neće biti slučaj, barem kada su haljine u pitanju. Naime, izgledno je kako ćemo četiri modela ljetnih haljina nositi i u jesenskim mjesecima.

Cvjetne haljine

Ma ko je rekao da su cvjetni motivi rezervirani isključivo za (pro)ljetno razdoblje. Čak i one s tankim naramenicama! Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju revival pa su tako povratak doživjele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju to se odnosi na nošenje bijelih majica ili dolčevita ispod haljine.

Ružičaste haljine

Čini se kako će jesen pred nama biti ispunjena uzorcima i bojama! Uvelike nas je iznenadilo što za glavnu boju razdoblja pred nama nije odabrana neka iz zemljane palete već je riječ o –  jarkoružičastoj! Ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju.

Haljina s prorezima

Haljine ukrašene neobičnim prorezima djeluju kao idealni ljetni komad, no modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za slaganje uspješnih jesenskih modnih kombinacija.

Pletena haljina

Ne čudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da slovi za univerzalni modni komad koji ovisno o stiliziranju možemo uspješno nositi u sva četiri godišnja doba.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti