Ženstveno i chic: Frizura koja pristaje svima

Piše: Redakcija

Bob je najpopularnija frizura – obožavaju je svi bez obzira na dob, svima stoji i ako je dobro ošišana, nije zahtjevna za stiliziranje. Bilo da se radi o ženstvenom lobu, kraćim varijantama boba, bobu podijeljenom po sredini ili ultra chic asimetričnim varijantama, popularnost ove trendi frizure ne blijedi.

Svako malo pojavljuju se nove varijante ove omiljene frizure koja je puno puta pokazala svoj bezvremenski karakter.

Legendarni bob, kojem je desetljećima vjerna i najpoznatija modna urednica na svijetu Anna Wintour, jedan je od onih stilova kojim naprosto ne možete pogriješiti, osobito ljeti, kad niko nije oduševljen idejom feniranja ili ravnanja kose.

Nakon glamuroznih ravnih rezova i lepršavih varijanti valova odjednom je naglo porasla popularnost tzv. crop bobu, kratko ošišanom bobu kakav je bio hit u 90-ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz Fans (@cameron_diaz_p)


Baš takvu cool frizuru nosila je i omiljena zvijezda Cameron Diaz u devedesetima, kad je bila jedna od najzaposlenijih glumica. Plavokosoj Cameron ona lijepo naglašava oči i jagodice, a bez sumnje se radi o stilu frizure koja će vas u trenu pomladiti.

Za razliku od klasičnog boba, crop bob je kraći i sa slojevito ošišanim krajevima kako bi se postigao veći volumen. Ukoliko dvojite oko ovakve frizure, budite bez brige – sigurno nećete imati puno posla s oblikovanjem jer je poželjno da kosa nije savršeno fenirana, već ležerno razbarušena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʰᵃⁿⁿᵃʰ¨̮ (@hannahkleit)


Ako mislite da ste s ovakvom frizurom osuđeni samo na jedan stil, u krivu ste jer se možete igrati razdjeljcima, a krajeve slobodno možete razbarušiti pjenom za kosu. Za svečane prigode kosu ukrasite zgodnim špangicama, rajfom, trakom…

Izvor:tportal

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti