U sezoni vjenčanja ove stvari morate imati u torbi

Piše: Redakcija

Za male modne i beauty nezgode koje se često događaju na svadbama možete biti spremni u startu.  Samo u svojoj torbici pronađite mjesta za 10 sitnica koje će vam sigurno pomoći u tom trenutku.

Superljepilo

U plesnom zanosu lako pucaju potpetice ili remenčići na sandalama. Te ćete nezgode brzo srediti pomoću superljepila. U svakoj torbici ima mjesta za minijaturnu tubicu ljepila koje uistinu može biti spas u tim situacijama.

Prozirni lak za nokte

Ako su najlonke dio kombinacije u kojoj idete na vjenčanje, u torbici nađite mjesta za malo pakiranje prozirnog laka za nokte. Kada najlonka pukne, najbrže je možete sanirati premazivanjem puknutih rubova lakom. Tako ćete spriječiti daljnje širenje poderotine. Većina žena zna za taj stari trik, ali rijetko se sjetimo ponijeti sa sobom lak kada idemo na svadbe i druga slavlja.

Vlažne maramice

Okupljanje kod mladoženje, odlazak po mladenku, vjenčanje u crkvi, večera i ples u sali… Svadbeni dan je dug te ćemo se prije ili kasnije morati malo osvježiti. Vlažne maramice brzinsko su rješenje za znoj.

Dezodorans

U trgovini nađite putno pakiranje svog najdražeg dezodoransa i ponesite ga sa sobom u torbici. U kombinaciji s vlažnim maramicama to će biti pravi spas, pogotovo na ljetnim vjenčanjima.

Flasteri za žuljeve

Čak nas i najudobnije cipele ili sandale mogu nažuljati nakon višesatnog nošenja. Nemojte čekati da vam žulj na stopalima pukne. Umjesto toga ponesite sa sobom specijalne flastere koji uklanjaju dodatni pritisak na žulj i štite okolnu kožu te ih stavite na bolno mjesto čim osjetite da se žulj počinje formirati.

Kopča ili gumica za kosu

Ako u jednom trenutku postane prevruće na plesnom podiju, sigurno ćete poželjeti dignuti kosu u zrak. U torbici zato pripremite kopču ili gumicu za kosu.

Prijenosni punjač za mobitel

Kako biste bili sigurni da vas baterija na mobitelu neće iznevjeriti, sa sobom ponesite prijenosni punjač za mobitel koji ćete prethodno napuniti kod kuće.

Papirići za matiranje lica

Koliko ste puta tijekom ljeta obrisali lice običnom papirnatom maramicom i odmah primijetili da su vam na licu ostali tragovi papira? Izbjegnite takve situacije i svoj svečani make-up popravite pomoću papirića za matiranje. Oni nježno uklanjaju višak sebuma i znoja s lica te vam neće pokvariti šminku, a pakiranja papirića toliko su malena da stanu u baš svaku torbicu.

Puder u kamenu

Čak ćete i najbolju šminku barem jednom morati popraviti tijekom svadbenog slavlja, a za to vam treba samo malo pudera u kamenu kojim ćete matirati sjajne dijelove i dodatno fiksirati make-up.

Ruž za usne

Uz puder u kamenu, ruž je vjeran pomoćnik u osvježavanju i popravljanju šminke.

Izvor: Zadovoljna.hr

(A. K.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti