Pjevačica u paklu razvoda, supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

Piše: Redakcija

Pjevačica Kelly Clarkson, pobjednica Američkog Idola 2003. godine, je paklu brakorazvodnog procesa sa suprugom Brandonom Blackstock s kojim je dobila dvoje djece. Sudija u Los Angelesu ove nedgelje donio je odluku da muzička zvijezda dužna da mjesečno isplaćuje 200.000 dolara suprugu, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Brandon Blackstock godišnje od svoje bivše supruge dobijaće oko 2.4 miliona dolara. Odlukom sudije Kelly Clarkson je dužna da plati 1.25 miliona sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blackstock tražio da mu supruga isplaćuje duplu cifru svakoga mjeseca, ali sud je iznos prepolovio.

Kelly Clarkson je zahtjev za razvodom predala u junu prošle godine nakon sedam godina braka. Od predaje papira u javnosti je samo nekoliko puta pomenula kako ona i njen bivši suprug imaju pravo na život i da radi sve kako bi intimu sačuvala od javnosti. Pjevačica je dobila starateljstvo nad dvoje djece, ali otac ima pravo da ih posjećuje određeni broj dana u mjesecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Ubrzo nakon što je karantin povučen, nekadašnji par objavili su da se razvode. Zajedno sa svojom djecom proveli su period izolacije zbog pandemije Corona virusa na ranču u Montani, a izvori bliski paru ističu kako su provodili zajedno više vremena nego inače, pa su se pojavili problemi koje još ranije nisu rešavali.

Kelly Clarkson je tokom sedmogodišnjeg braka hvalila supruga i govorila koliko voli da provodi vrijeme sa Brandonom, ali izgleda da joj je previše vremena sa suprugom presjelo.

Izvor: zena.blic

(L.B.)

Pročitajte još