5 moćnih savjeta za šminkanje svjetske šminkerice Gucci Westman

Piše: I.J.

Uvijek prekrasna Gucci Westman, globalna umjetnička direktorica „Revlona“ i svjetski poznata šminkerica, podijelila je nekoliko svojih vrhunskih savjeta o ljepoti iza pozornice

 

HIDRATACIJA JE NAJBITNIJA

Uvijek tretirajte kožu prije nanošenja šminke. Često će temeljni premaz djelovati s vašom hidratantnom kremom, kako bi izjednačio tonus kože i pigmentaciju, a to će vam omogućiti da smanjite vrijeme, a možda čak i preskočite temeljni korak. Hidratacija kože također će pomoći da vaša koža izgleda njegovano, a šminka će duže ostati svježa.

 

NAGLASITE USNE

Koristite puder i olovku za usne kako biste istakli volumen. Ovaj trik donosi suptilnu svjetlost vašim usnama, čineći ih oblikovanim i punim.

OBRVE

Dodajte dimenziju svom izgledu jačim obrvama. Punije, ispunjene obrve daju snagu vašem licu, a istovremeno uokviruju vaše oči. To vam omogućava da nanosite manje šminke, ali i dalje izgledate lijepo i uredno.

SVIJETLE NIJANSE SU IN

Isprobajte svjetliju sjenu uz gornju i donju liniju trepavica kako bi vam oči izgledale veće i svjetlije. Od najbližeg suznog kanala, nježno obložite kapak i donje trepavice najsvjetlijom sjenom s palete koju koristite. Ovaj trik učinit će da istaknete oči.

NOVO PRAVILO 

Novo pravilo ljepote je da nema pravila. Nemojte se bojati staviti svoje proizvode u novu upotrebu, ruževe koristite kao rumenilo, sjajilo kao sjenu s rosnim sjajem. Više ne morate birati između naglašenih očiju ili punijh usana – možete imati sve!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti