Nadolazeći trend: Mat nokti

Piše: Redakcija

Ne želimo kvariti zabavu, ali moramo spomenuti kako je jesen već na vidiku. To ne znači da ne možemo i dalje uživati u ljetu, već nam je to samo poticaj da bacimo oko na nadolazeće trendove. Što se jesenske manikure tiče stvari su  predvidljive. Pastelne nijanse ustupaju svoje mjesto onim zagasitim bojama, ružičastu boju zamjenjuje duboka crvena, dok svijetle plave nijanse padaju u drugi plan. Zvuči poznato? Iskreno, u tome nema ništa loše! Štoviše, mogli bismo reći da su pojedine nijanse koje se učestalo ponavljaju, poput tamnoljubičaste i zagasite narandžaste, postale pravi jesenski klasici.

Ovoga puta u našem fokusu nisu boje, već tekstura! Glavni jesenski trend bit će mat manikure koje dolaze u svim verzijama, bojama i vrstama nail arta. Glavna karakteristika ovog izgleda su prigušene boje te izostanak visokog sjaja. U postizanju ovog finiša od velike pomoći će ti biti mat top coat, odnosno završni lak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)


6 trikova kako da ti lak za nokte na nogama traje puno, puno duže Mat finiš je na prvu oštar i alternativan, ali ipak u sebi nosi dozu prigušene elegancije. Naravno, mat manikura je također podložna eksperimentima. Kombinacija tekstura, geometrijski motivi, različiti kolorit… mnoštvo je različitih ideja, a inspiraciju možeš pronaći i na društvenim mrežama!

Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti