Trik Sandre Bullock za njegu predjela oko očiju je superjeftin i vrlo neobičan

Piše: Redakcija

Američka glumica Sandra Bullock nedavno je proslavila 57. rođendan, a i dalje važi za jednu od najlepših žena. Ipak, ona i dalje odbija popularne načine za produženje mladosti…

Ponosno nosi svoje godine, ali mnogi se i dalje iznenade kad čuju tačno koliko ih ima.

Ona, kako tvrde američki mediji, međutim,nije pristalica botoksa i filera, već radije bira adekvatne kozmetičke proizvode.


 

Budući da joj je koža nešto tanja, njena rutina je minimalna, a Sandra često posjećuje kozmetičare i ne štedi na proizvodima koji pojačavaju proizvodnju kolagena, nisu invazivni i ponajviše djeluju na površinski sloj kože.

Ipak, ona je sklona i eksperimentisanju i nije joj strano da posluša neki starinski savjet ili proba nešto što je pročitala na internetu, pa je tako jednom prilikom otkrila da je za predio oko očiju u jednom periodu koristila kremu protiv hemoroida i istakla da joj je ona nahranila ovaj osjetljiv dio kože!

Glumica, naravno, brine o svom tijelu i “iznutra” — pazi na ishranu i redovno trenira, a najradije trči, uživa u pilatesu i vozi bicikl, dok se u njenom trening planu nađe i poneka vježba snage.


Izvor:glossy

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti