Horoskopski znak koji se razbacuje sa novcem i samo misli o jednoj stvari

Piše: Redakcija

Djevice vladaju od 23.8. do 22.9. i predstavnici znakova Zemlje, koji neformalno rečeno, slove za najfleksibilnije od svih znakova zemlje. Njihova vladajuća planeta je Merkur i kao „merkurovski tipovi“ on zaista nose estetiku sa sobom.

Imaju istančan osjećaj za lijepo, često se bave umjetnošću, umiju da budu zanesenjaci koji ipak žive u realnom svijetu, ali veoma često su i lijepi ljudi.

Vjerovatno ste nekada čuli, saznali ili imali prilike da se uvjerite da su Djevice u velikoj mjeri znak koji definitivno slovi za najpedantniji. Oni naprosto polažu mnogo u svoj izgled, ali i u prostor u kome borave. Zbog toga njihovi partneri često ne mogu da se snađu sa njima na najbolji mogući način, odnosno bivaju problemi kada Djevica pretjera u svojim zahtijevima vezanim za estetiku, što za mnoge, osim za njih, zna da bude naporno.

Djevice su znak koji u sebi ima blagu energiju, pomješanu sa zavodljivom prirodom. Djevice se osvajaju pažnjom, koja mora da bude česta i konstantna. Po pravilu nisu materijalisti, ali to ne znači da se neće silno obradovati nekim skupocjenim poklonom. Vole luksuz, umiju da budu hedonisti, ali vrijedno rade na tome da sami sebi omoguće taj luksuz.

Najbolje što jednoj Djevici može da se dogodi, jeste da spoji posao i zadovoljstvo. Odnosno da se bavi poslom u kome će istinski uživati. Čest slučaj je da se odluče za put umjetnosti ili kreativnog rada, koji jeste duhovno vrijedan, ali ne i profitabilan, ali su Djevice kao „umjetnici života“ dovoljno vješti da svoju umjetnost komercijalizuju. Oni najbolje od svih znakova umijeju da plasiraju svoj rad i da se predstave na način poželjan svakom poslodavcu ili saradniku. U tome im pomaže i njihov prirodni šarm, koji definitivno zna da donese jako lijepe rezultate u poslu.

Oni definitivno od najobičnijeg parčeta platna mogu da naprave najglamurozniju haljinu i da to izgleda na njima kao da vredi milion dolara. Zbog te osobine, koju uglavnom spoznaju u ranoj fazi svog odrastanja, umijeju da bolje prođu u privatnom životu, ali i u poslu, bolje nego neko drugi na njihovom mjestu.

Kada se zanese, pod uticajem određenih tranzita planeta, Djevica definitivno umije da troši previše. U tim trenucima, ključnu ulogu mogu odigrati, kako partner, tako i porodica i prijatelji, čiji će savjet i sugestiju uvijek prihvatiti. Djevice nisu svađalice, umijeju jako dobro da slušaju sagovornika, ali i da informacije koje dobijaju na taj način, zaista upotrijebe u svoju korist i to u odgovarajućem trenutku.

Ukoliko se ne bave umjetnošću, mogu da budu vrhunski sportisti, ali im odgovaraju i sfere ekonomije, bankarstva i slično, kao i humane djelatnosti poput medicine i veterine.

Djevice su idealisti, za koje ne bi bilo začuđujuće interesovanje za politiku, ali uglavnom ne kao primarna profesija, te je moguće da će se baviti volonterskim radom, jer ih to može značajno ispunjavati.

Izvor: zena.blic.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti