Crna suknja je kraljica svakog ormara

Piše: A.K.

Neizostavan modni klasik svakako je crna suknja. Bez obzira na to koji model preferirate, ravni kroj, zvonoliki, olovka ili plisirani, crna suknja je uvijek dobar odabir.

Volimo je zbog njene praktičnosti i svestranosti, a može se uklopiti u različite prilike, pa je tako nosimo i u dnevnim, ali i večernjim varijantama.

Možete je nositi uz tenisice i običnu majicu, ali i košulju i cipele s potpeticama. Sjajno će izgledati i uz baletanke, a može se kombinirati i uz čizme i rolke.

Crne suknje od kože izgledaju spektakularno i elegantno, a stručnjaci kažu kako u poslovnim prilika odaju utisak strogog poslovanja.

Kako biste zadržali službeni look u uredu, kožnu suknju nadopunite bijelom bluzom ili košuljom.

Crne suknje s čipkom spadaju u neizostavan trendovski komad, a dostupne su u različitim dužinama, od kraćih do skroz dugih. Model kratkih čipkanih suknji kombinirajte sa sivim, bijelim ili plavim majicama.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti