Trik Jennifer Aniston za duže i vitkije noge

Piše: Redakcija

Druga sezona uspješne serije “The Morning Show” predstavljena je na eventu održanom u hotelu Four Seasons na Beverly Hillsu. Glavne zvijezde serije Jennifer Aniston i Reese Witherspoon pozirale su skupa pred fotoaparatima, a izborom outfita Jennifer je još jednom pokazala da je minimalizam često najbolja opcija.

Ogromna ljubiteljica jednostavnih crnih kombinacija i ovoga se puta držala svog provjerenog stila. Nosila je bogato nabrani crni top od satena ukrašen s malo čipke na predjelu dekoltea koji podsjeća na negliže.


Uz kratki top s naramenicama Jennifer je odjenula elegantne crne hlače visokog struka i ravnih nogavica koje sežu do poda. Nogavice su toliko dugačke da su u potpunosti sakrile štikle koje je glumica nosila. Visoka potpetica te efekt “stapanja” kraja hlača i početka štikli dvostruki je trik kojim je 52-godišnja glumica postigla da njene noge izgledaju duže i još vitkije.

Ovaj trik lako je kopirati bez obzira na to je li riječ o odlasku na crveni tepih ili na kafu s prijateljicama. Suptilan metalni nakit i tamni lak na noktima savršeno su upotpunili monokromatski stajling Jennifer Aniston.

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti