Lejla Filipović u tenama koje imaju efekat izduživanja nogu

Piše: Redakcija

Dobre tene i svijetle traperice uvijek prolaze u ležernijim dnevnim izdanjima, a zna to i Lejla Filipović koja je upravo takvu kombinaciju odabrala za odlazak na Food Film Festival koji se do 3.  oktobra održava u Zagrebu. Na festivalu se mogu isprobati razni street food specijaliteti, kao i uživati u dobrim filmovima i muzici.

 U ugodnoj i zabavnoj atmosferi festivala Lejla je uživala s prijateljicama, a ljepotica je, kao i uvijek, pažnju privukla i svojim odjevnim izborom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Jednostavnu, ali efektnu kombinaciju uklopila je od svijetloplavih traperica koje sežu do sredine listova te bijele majice retro dizajna s Mickey Mousom i crvenim obrubom oko ovratnika i rukava. Odlučila se i za udobnu obuću te je nosila chunky model tena u bijeloj boji s crnim detaljima.

Ovakve robusnije tene s debljim đonom odličan su izbor za sportske kombinacije sa šik prizvukom, a zbog debljeg đona mogu i zamijeniti visoke potpetice jer imaju efekt vizualnog izduživanja nogu. Stajlingu za festival Lejla je dodala još klasični crni sako te bijelu torbicu.

Izvor: Zadovoljna.hr

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti