Kako da mu pročitate misli?

Piše: Redakcija

Smatrate li da su vrlo nedorečeni i da jedno misle, drugo rade, a treće govore? Ako je tako, onda nema sumnje da ste makar jednom poželjeli da imate neki tajni prozor kroz koji biste mogli da zavirite u njegov um. Takvo nešto bi vam sigurno riješilo brojne dileme.

Taj tajni prozor bi vam dao odgovor na pitanja tipa – zašto vas nije nazvao poslje prvog sastanka, ili zašto vam ne odgovara na poruku? Također zašto daje obećenja koja ne može da ispuni ili vas ostavlja da ga čekate satima? Ako ste voljni da to otkrijete, ne propustite redove koji slijede.

ISTINA JE U ONOM ŠTO ON RADI, A NE U ONOM ŠTO GOVORI

Ako zaista želite da saznate šta se dešava u glavi muškarca koji vam se dopada, jednostavno se fokusirajte na njegove postupke i u potpunosti ignorišite njegove riječi.

AKO JE TAKO LAKO PROČITATI MISLI JEDNOG MUŠKARCA, ZAŠTO TO ŽENAMA TAKO TEŠKO POLAZI ZA RUKOM?

Činjenica je da veliki broj žena odbija svjesno da prihvati kako stvari zaista stoje. Žene vole da pronalaze izgovore za muškarce koji im se sviđaju i samim tim ostaju slijepe za istinu. Ovo je razumljivo, jer ništa nije bolnije od toga da iskreno volite nekog ko vam ne uzvraća na isti način.

GREŠKE PRI ŽENSKOM TUMAČENJU MUŠKIH MISLI I PRAVA ISTINA

  • Ako muškarac ženu ne poziva da izađu – Žena misli da je on samo stidljiv i da čeka pravi trenutak. Istina je da mu se ona zaista dovoljno sviđa on bi našao način da je pita da izađu.
  • Ako muškarac ženu ne zove prvi ili joj ne uzvraća pozive – Žena misli da je on prezauzet nekim mnogo važnim stvarima. Istina je da mu ona nije prioritet u životu.
  • Ako muškarac ženi uvijek govori stvari koje je povrjeđuju – Žena misli da je on samo iznerviran i da to sigurno ne misli. Istina je da njemu uopšte nije stalo do njenih osjećanja, u suprotnom ih ne bi ni u snu povrijedio.
  • Kada žena nije sigurna da li se dopada muškarcu ili ne – Žena misli da mu se sigurno dopada, ali je previše stidljiv da joj to prizna. Istina je da ni jedan muškarac kom se neka žena zaista dopada ne bi dopustio da ona nagađa da li je prisutna emocija sa njegove strane. On bi se pobrinuo na sve moguće načine, bilo riječima ili djelima da je osvoji.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti