Raskošne nijanse zelene boje u jesenjem i zimskom izdanju

Piše: Redakcija

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Nakon jesenjih kolekcija koje su označile kraj ljeta i najavile početak još jedne raskošne modne sezone, na police naših omiljenih modnih trgovina uskoro su stigle i prve zimske kolekcije. U nekoliko redizajniranih klasika te potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. istaknule su raskoš noviteta među kojima se istaknulo nekoliko jasnih favorita.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Baš kao i svake godine, u središtu hladne sezone i njezinih najpoželjnijih modnih trendova istaknula se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom nekoliko vibrantnijih boja, jesenja i zimka paleta u trenu će osvježiti izgled i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je riječ o onim najjednostavnijima poput bluze i farmerki ili ležernog izdanja omiljene haljine. Odmak od jednostavnosti neutralnih boja ove ćemo jeseni i zime pronaći u zemljanim tonovima.

U zemljanoj paleti boja krije se jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – raskošne i neodoljive nijanse zelene boje.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Emili Sindlev (@emilisindlev)

Istovremeno decentna i efektna, zelena boja u svim svojim nijansama donosi spoj svježine i svestranog karaktera zbog kojeg ćemo ju birati kao savršeni dodatak našoj garderobi u svakoj sezoni.

Zelena boja u modnu priču ove sezone donosi sve od nježnih nijansa mente i kadulje do khaki, maslinastih i raskošnih smaragdnih tonova. Osim raskošnim izgledom, nijanse zelene ističu se i jednostavnošću kada je kombiniranje s drugim bojama riječ jer jednako dobro izgledaju u spoju s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama. Upravo su to razlozi zbog kojih ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odjevnih komada i modnih dodataka svake, pa tako i ove sezone.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Kim | Love Cloth (@loveclothblog)

Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova posljednjih sezona, nijanse zelene još jednom će osvojiti modni svijet ove jeseni i zime u bezbroj različitih izdanja – od ležernosti loungewear modela do elegancije svilenih i šljokičastih haljina.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Novi modni favoriti u zelenim tonovima

Posebnost i svestranost zelenih tonova obojile su sve od elegantnih midi haljina i ženstvenih topova do odijela, kombinezona i trapera modela koje ćemo nositi od jutra do večeri, unutar elegantnih poslovnih i ležernih vikend kombinacija. Kaputi, oversized pletivo i drugi komadi za najhladnije dane također će izgledati dobro u zelenim tonovima.

U nastavku donosimo dozu outfit inspiracije te izbor najboljih odjevnih komada i modnih dodataka u nijansama zelene boje koji će svaku jesensku i zimsku garderobu i kombinaciju učiniti još boljom.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Monikh (@monikh)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

 

Izvor: Journal.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti