Outfit ideje za prve hladne dane

Piše: Redakcija

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Jessica Skye (@_jessicaskye)

Oktobarski dani su donijeli temperature niže od onih koje smo očekivali i priželjkivali. U samo nekoliko dana, lagane jakne i otvorene cipele zamijenili smo kaputima i čizmama. Pad temperatura nerijetko donosi i pad inspiracije unutar ormara. Razlog je to zbog kojeg vam danas donosimo novu dozu modne inspiracije za baš takva dane kada je vani jako hladno i kada, osim što se želimo osjećati ugodno i toplo, i dalje želimo izgledati sređeno.

Desetak stepeni iznad nule i kiša obilježit će i veliki dio sljedeće sedmice što znači da je sada savršeni trenutak da iz svojih ormara izvučemo pletivo i zaronimo u svijet odjevnih kombinacija kojim vladaju puloveri i kardigani, pleteni kompleti i pulover haljine.

Kako izvući maksimum iz modela pletiva koji se već nalaze u svom ormaru ili koje ćete ove sezone dodati u svoju garderobu?

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Jessica Skye (@_jessicaskye)

Nekoliko modela pletiva bit će dovoljno za pregršt različitih kombinacija za hladne jesenske i zimske dane. Među njima kao najpopularniji istaknut će se oversized kardigani, puloveri i dolčevite u neutralnim bojama, veliki i topli šalovi, pulover haljine te trendi kompleti od kašmira ili vune koji spajaju cosy pulover i udobne hlače sportskog kroja ili pulover i suknju midi dužine. Kako ćemo omiljene modele pletiva nositi na nove i zanimljive načine ove jeseni i zime?

Pletivo, pletivo, pletivo

Jedan od najpopularnijih i najefektnijih načina bit će pletivo u slojevima. Odjevne kombinacije koje donose pletivo od glave do pete obožavat ćemo nositi zbog udobnosti, ali i zbog efektnog izgleda koji stvara. Poigrajte se kombinacijama kontrastnih boja, sličnih tonova ili monokromatskim lookom.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Suptilnija od ‘pletivo od glave do pete’ kombinacije, ali jednako efektna je kombinacija dva pulovera ili pulovera i dolčevite koje su još prije sezonu, dvije prigrlile modne trendseterice. U kombinaciji s trapericama ili midi suknjom, poslovnim ili kožnim hlačama, pulover s drugim puloverom prebačenim preko ramena će u trenu stvoriti jako chic look.

Treća outfit ideja u kojoj pletivo ima glavnu ulogu zbog čega je stvorena za hladne dane je ona koja u dva modela donosi cijeli look. Naravno, riječ je o kompletima od finog pletiva. Spoj kardigana, dolčevite ili pulovera i hlača bit će izbor s kojim ne možete pogriješiti kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama. Ako tražite nešto elegantnije, tu se divni kompleti koji spajaju pulover ili dolčevitu i suknju od finog pletiva te kompleti koji donose spoj kardigana i pulover-haljine.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Osim kao dio efektnog kompleta, pulover-haljina odlično će izgledati i zasebno, uz tek nekoliko modnih dodataka i, naravno, toplu jesensku jaknu ili kaput.

Nakon četiri outfit ideje uz pomoć kojih možete stvoriti pregršt efektnih kombinacija za jesenske i zimske dane, u nastavku donosimo dodatnu dozu modne inspiracije i otkrivamo kako ove outfit ideje već nose popularne modne trendseterice.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Izvor: Journal.hr

(I.J.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti