Ove 4 odjevne kombinacije poznatih dokazuju da je smeđa hit boja sezone

Piše: Redakcija

Smeđa za jesen može se činiti kao očit, pa pomalo i dosadan izbor, ali ove 4 kombinacije poznatih sve su samo ne dosadne. Tonovi mliječne i tamne čokolade, zemlje, lišća, kafe čine jesen malo bogatijom, pa modne ideje pronalazimo u ovim jesenskim stylinzima.

Jennifer Lopez u posljednjih se nekoliko dana dvaput pojavila s Benom Affleckom. Prvo na premijeri Affleckova filma The Last Duel, prilikom koje je nosila smeđi Herve Leger komplet – crop top i suknju s visokim izrezom i Tom Ford clutch torbicu.

Za drugi je izlazak uspješno prekršila nepisano modno pravilo da crno i smeđe ne idu zajedno – odjenuvši preko Wolford dolčevite kožni kaput i suknju Gucci sa zanimljivim kontrastom glatke i antilop kože, Balmain čizme i antilop torbicu te naočale u sličnim nijansama.

Bivša djevojka Ben Afflecka, šarmantna glumica Ana de Armas koja glumi u novom filmu o Jamesu Bondu izgledala je fantastično gostujući u showu Jimmyja Fallona. Za taj je intervju nosila haljinu od vinila Alexa Perryja, neobične nijanse, na rubu duboke bordo i bogate smeđe.

Mnogo svjetliju, ali ništa manje jesensku kombinaciju prošlog je mjeseca nosila Emily Ratajkowski: dugu suknju s visokim izrezom i top u istoj nijansi, a sve je zaokružila visokim čizmama s kroko printom.

Izvor: elle.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još