Vrijeme je za Vage: Profinjena sanjarka

Piše: Redakcija

Sarah Margaret Ferguson bivša supruga je britanskog princa Andrewa te i dalje aktuelna vojvotkinja od Yorka i članica britanske kraljevske porodice. Majka je princeza Beatrice i Eugenie, a 15. oktobra proslavlja 62. rođendan.

Žena rođena u znaku Vage beskrajno uživa u „ljubavnim igrama“. Pogotovo u tome da je neko zavodi ili osvaja. Otvorena je, topla, prefinjena, sanjar, traži balans i harmoniju svuda i u svemu. Veoma je izbirljiva i nije je baš lako zavesti. Onome ko u tome uspije, to će biti vrijedno truda, i to u svakom smislu. Privlači je odvažan i snažan muškarac na kojeg se može osloniti i koji će je voditi.

Rijetko se vezuje naglo, pa neko vrijeme nakon upoznavanja drži sve opcije otvorenima. Onaj ko žarko želi Vagu u svom životu, prije svega, treba da se fokusira na zbližavanje na mentalnom nivou. Posebno treba dobro poznavati i osjećati njene emotivne potrebe, kao i njen senzibilitet. Uživa u svemu što je lijepo, a pažnju i osjećanja poklanja onoj osobi koja zna da zajednički život pretvori u realnu bajku sa sretnim završetkom.

Oko sebe uvijek ima veliki broj potencijalnih udvarača. Njeni početni signali ili “zeleno svjetlo” ne predstavljaju garanciju da je osvojena zauvijek. Nikada neće učiniti “prvi korak“, radije na indirektan način i vrlo suptilno šalje svoje poruke. Vaga spada u žene koje „moraju” da imaju partnera, ali ako on ne zadovoljava njene kriterije, prije će se odlučiti za samoću nego da snizi svoje standarde.

Ova dama je veoma zahtjevna. Čvrsta kao čelik, kada treba ukloniti prepreke sa puta voljenog muškarca i meka kao baršun kada mu treba opustiti napete nerve i vratiti samopouzdanje, suvereno ga vodi kroz život. Ipak, to radi tako ljupko i ženstveno da neće imati baš ništa protiv. Često ima pored sebe veoma uspješnog muškarca, što je najbolja varijanta. U takvoj kombinaciji, oboje maksimalno uživaju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti