Ove jeseni obucite se kao Selena Gomez

Piše: Z.T.

Pjevačica Selena Gomez, ne samo da plijeni svojim glasom već i ljepotom. Prepoznatljiva je i po stilu oblačenja, koji djeluje atraktivno, ali i udobno. Stilski jezik Selene Gomez razumljiv je djevojkama širom svijeta, zato upravo od nje crpimo inspiraciju za jesen 2021. Da biste se obukli kao Selena Gomez, trebaju vam tople boje, široki krojevi, klasični kaputi, mini i midi haljine, kišne kabanice i čupave bundice.

Tople boje

Prva asocijacija na jesen jesu tople boje u nijansama narandžaste, smeđe i crvene. U ljudskoj prirodi je da oponaša i prilagođava se godišnjim dobima, stoga nije čudno što su upravo ove nijanse pogodne za jesen. Paleta toplih boja koju nam nudi jesen nije za odbaciti, pa je entuzijastično prihvatamo.

 Široki kroj

Tokom jeseni udobnost je na prvom mjestu, stoga je široki kroj idealan odabir. Bilo da je riječ o kaputima, haljinama ili hlačama, svi se radujemo komforu koji pruža jesen.

 Klasični kaput

Must have u ormaru svake žene je klasični kaput. Elegantan, a ujedno jednostavan, uljepšava svaki look, bilo da je riječ o dnevnoj šetnji ili večernjem izlasku.

 Mini i midi haljine

Ove jeseni zapostavit ćemo maksi haljine i sačuvati ih za zimu. U punoj snazi nastupaju mini i midi haljine, obične ili s dezenima. Mini haljina zvonastog kroja idealna je za kombinaciju s dubokim čizmama.

 Kišne kabanice

Kabanice su vrlo praktičan odjevni predmet, koji je posljednjih godina bio zanemarivan. Polako, ali sigurno, vraćaju se u punom sjaju. Izbor modela je raznolik, a prema potrebi i ukusu mogu se pronaći i u različitim bojama i dezenima.

 Čupave bundice

One su favorit već dvije sezone. Osim što izgledaju simpatično i mekano, veoma su tople i udobne. Poznate i s nazivom Teddy bear kaputi, izgledom podsjećaju na plišane medvjediće i predstavljaju savršen spoj bunde i kaputa. U ovom trendu vladaju neutralne boje poput bež, bijele i nježnih pastelnih tonova, a sve popularnije su bundice s toplim nijansama jeseni.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti