Francuski bob: Hit zbog kojeg ćete poželjeti skratiti kosu

Piše: Redakcija

Najpoželjniji hit ove jeseni biti će i fracuski bob. Francuski bob je jednostavna šik frizura za svaki dan , ali i za prigode kada morate biti u centru pažnje.

Francuskinje imaju ono nešto kad je u pitanju ljepota. Oduvijek na njih gledamo kao na izvor inspiracije za njegu kože, make up i modni stil. Bilo je samo pitanje vremena kad ćemo se ugledati na njihove frizure. Pronašli smo vašu sljedeću opuštenu frizuru koja ima mnogo različitih lica – to je francuski bob! Sigurno se pitate što razlikuje francuski bob od bilo kojeg drugog boba? Ovaj stil obilježava dužina kose do brade i često je uparena sa šiškama te podsjeća na frizure iz 1920-ih. Pravi je klasik.

BROJNE VARIJACIJE NA BEZVREMENSKI KLASIK

Ova frizura je nastala još davnih 1890-ih, a danas je dodatno začinjena savršeno nesavršenim, jednostavnim šikom. Tradicionalni francuski bob doseže točno do linije usta, s potpuno ravnim šiškama koje prate liniju obrva, ali moderni oblik može biti asimetričan i slojevit, s malo teksture. Šiške mogu biti ravne, u stranu, duže, kraće ili ih uopće ne morate imati. Uz to, ova frizura izvrsna je za valovitu i kovrčavu kosu zbog jednostavnosti održavanja. Francuski bob je istovremeno šik i romantičan, pogotovo ako ga ukrasite valovima. Dakle, ako ste spremne dodati malo francuskog štiha svojoj kosi ove jeseni, ovo je frizura za vas.

Izvor: Frizure.hr

(friz.ba)

(Z. T.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti