Uspješno završen projekat Diva is back for Alma Ras

Piše: Marketing

Danas su se u Domu Oružanih snaga okupili predstavnici medija, influenceri i poznate ličnosti iz fashion svijeta u organizaciji kompanije Alma Ras, a u cilju prezentacije uspješno završene kampanje #divaisbackforalmaras.

Sigurni smo da ste prethodne dvije godine upratili inspirativnu i snažnu poruku #sebinajbitnija koju su vam slali Erna Saljević, influencerica poznata pod imenom @divaisback i kompanija Alma Ras. Pod ovim sloganom kreirane su fantastične kolekcije za dvije sezone, kojom su se oduševile kako dame iz naše države tako i regiona. Kampanja je imala za cilj osnažiti žensku zajednicu i poticati na brigu o važnosti kako fizičkog tako i mentalnog zdravlja.

“Sljedeći poslovnu filozofiju ženskog brenda Alma Ras da pratimo potrebe kupaca i kontinuirano uvodimo inovacije i sama saradnja s Ernom Saljević išla je u tom smjeru. Najveći izazov, bila je pandemija koja nas je zadesila u lansiranju prve linije. Želim istaći da smo svi iz kompanije izuzetno ponosni, jer smo upravo u ovim momentima pokazali spremnost našeg tima da se adaptira i funkcioniše u nepredviđenim okolnostima”, riječi su Sedine Memagić, kreativne direktorice i voditeljice ovog projekta.

“Mojih tada cca 70 hiljada žena koje su me pratile – bukvalno sam ih vodila kroz čitav proces, od ideje do realizacije, najviše iz razloga da ohrabrim svaku u nekom njenom trenu razvoja, bilo da žele možda istu poduzetničku priču, ili influensersku saradnju sa brendovima, ili jednostavno da imaju udjela u tom fashion momentu gdje smo birali skupa sve, od boja do materijala i ostalih specifikacija, pa da budu na dan unutar fabrike, razvoja, proizvodnje – definitivno im je bilo zabavno! Svaki korak smo skupa prošli, usput se zabavljali ali i svaki dan nešto novo učili, i nevjerovatna mi je satisfakcija kada vidim koliko sam osoba inspirisala da pokrenu iste poslove, malene brendove, u ovoj zemlji ali i regiji. Hvala ekipi Alma Ras za krila i rast!”, riječi su Erne Saljević, komunikologinje i influencerice poznatije pod imenom divaisback.

Na ovom druženju, uručene su zahvalnice onim najzaslužnijim u ovoj kampanji počevši od kolegica iz proizvodnje, pa do tima Alma Ras web shop-a. Poseban poklon pripremili su za Ernu Saljević, project book u kojem su zabilježeni svi značajni elementi diva is back for alma ras kolekciju uz zahvalnicu na odličnoj saradnji.

Nakon oficijelnog dijela prisutni su mogli uživati u performansu Albine Huskić, balerine i Admira Kalkana, baletana narodnog pozorišta Sarajevo uz pijanisticu Zerinu Šabotić.
Iz Alma Ras-a su istakli da će i dalje biti u službi svojih kupaca, pratiti i u skladu s njihovim potrebama unositi inovacije u njihov život!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti