Napravite dva odjevna komada od jednog džempera

Piše: Redakcija

Najveći problemi sa odijevnim komadima jeste da brzo mogu izaći iz mode, zbog čega se nekada moramo oprostiti i sa svojim omiljenim komadima čak i onda kada nisu iznošeni. Ipak, ako pogledamo periode iza nas, žene se nikada tako lako nisu opraštale od svojih omiljenih komada.

Umjesto da bacimo komad odjeće koji nam je dosadio ili izašao iz mode, pokušajmo da od njega napravimo ultra moderan komad. Donosimo vam primjer džempera, odnosno kardigana koji od dosadnosg, kardigana standarnog dizajna samo jednim potezom može postati moderan komad u svega dvije sekunde.

Pogledajte savršenu ideju i pokušajte sa svojim kardiganom. Potrebne su vam svega dvije sekunde da dobijete novi odijevni komad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti