Otkriveni detalji tajnog susreta princeze Charlene s djecom

Piše: Redakcija
Monegaška princeza Charlene od sredine je novembra hospitalizirana i to u privatnoj bolnici u Švicarskoj, a tokom blagdana, u najvećoj je tajnosti organiziran i njen susret sa sedmogodišnjim blizancima.

Dan prije Badnjaka, VIP vozilo u švicarske Alpe odvezlo je monegaškog princa Alberta, koji je u automobilu sjedio sa sedmogodišnjim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom, a samo nekoliko minuta nakon podneva, osmijeh malim nasljednicima nije silazio s lica. U tom im se trenutku pridružila njihova majka, 43-godišnja princeza Charlene, koja ih je nakon pet sedmica napokon zagrlila.

To je bio ujedno i prvi susret s njima otkako se u novembru nakon višemjesečnog izbivanja vratila iz Južne Afrike u Monaco, a potom je hitno, zbog lošeg zdravstvenog stanja hospitalizirana.

Budući da nije bilo riječ samo o bolesti u fizičkom smislu, već i teškoj iscrpljenosti, isprva, dok terapija nije počela djelovati, Charlene nije smjela primati posjete. Fokus cijelog liječenja stavljen je na to da povrati svoju snagu, a nakon što je njeno stanje krenulo nabolje, dobila je priliku vidjeti svoju djecu i supruga.

Blizanci su mami na dar dali crteže koje su sami napravili, a potom su zajedno ručali, igrali se, pjevali, ali i zajedno izrekli molitvu. Nakon četiri sata druženja, Charlene se morala teška srca oprostiti od djece. Novi susret održan je već 2. januara i to ponovno u tajnosti.

Kako je otkriveno, Albert i blizanci važan su dio njenog oporavka te zajedno učestvuju u porodičnoj terapiji.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti