Jamie Dornan progovorio o boli nakon smrti svog oca: Ovo mi je najgora godina u životu

Piše: Redakcija

Zvijezda filma “Pedeset nijansi sive” glumac Jamie Dornan otkiro je kako je godina koja iza nas za njega bila najgora u životu. Naime slavni glumac izgubio je oca zbog posljedica uzrokovanih koronavirusom u martu 2021. godine.


I dok se glumac nosio s velikim gubitkom njegova profesionalna karijera išla uzlaznom putanjom. Nominiran je za Zlatni globus 2022. godine za najbolju sporednu ulogu za film Beltfast iz 2021. godine.

-Čudna je stvar završiti godinu sa svom ovom pozitivom – s toliko pohvala za “Belfast” i puno dobrih priča o “Turistu”. Zato što je na mnogim poljima to bila najgora godina u mom životu, i najteža- rekao je 39-godišnji glumac.

Ono što ga još uvijek boli jeste da nije mogao na pravi način obilježiti očev posljednji ispraćaj zbog karantene usred koronavirusa. Naime, on je dok mu je otac bio bolestan bio u karanteni u Australiji.


-Uistinu, mogli biste pretraživati ​​nadaleko i naširoko i bilo bi vrlo teško pronaći nešto negativno što bi se moglo reći o mom tati. Bio je prepun pozitivnosti – to je moj glavni zaključak. Njegova ljubaznost, njegova spremnost da razgovara s bilo kim i svima nastavila se. Znao je reći: “Moraš se ponašati isto prema čistaču i prema sucu.” Tata je imao vremena za sve- opisao je svog oca poznati glumac.

Izvor: Usmagazine.com

(S.H.P)

Pročitajte još