Deset stvari koje svaka žena starija od 20 godina treba imati u svom stanu

Piše: Redakcija

Prošlo je vrijeme kričavih zidova, djevojačkih posteljina i skučenih garderobera. Vrijeme prelaska iz studentskih dana u odraslu dob obilježava i promjena životnog stila. Predstavljamo deset „komada” na koje treba da obratite pažnju i koje treba da imate ukoliko ste odlučili svoj dom pretvoriti u oazu modernog življenja

1. VELIKI KREVET

Trbat će vam više kvalitetnijeg sna, jer dolazi vrijeme za radne obaveze, ali i intenzivnija noćna druženja. King size krevet bez sumnje je najbolji za obogaćivanje i nadogradnju vašeg interijera.

interijer slika

2. OZBILJAN KOMAD UMJETNOSTI

Vrijeme je za bacanje kolekcije postera i investiranje u nešto što će na pravi način obogatiti zid vaše sobe. To ne mora biti nužno skupo. Bitno je samo da je smisleno i da je u pravom kadru.

interijer polica za knjige

3. POLICA ZA KNJIGE

Udžbenike i omiljene knjige koje ste držali u radnom stolu možete premjestiti na maštovito postavljene zidne police koje će ujedno služiti i kao dekor u prostoru.

interijer sofa

4. SOFA

Ako imate privilegiju u svom prvom i novom stanu imati bonus sobu, udobna sofa tu mora naći svoje mjesto. Idealna za neočekivane goste, ali i predah od napornog dana. Fokus je na dizajnu i funkcionalnosti.

interijer stolic za kafu

5. STOLIĆ ZA KAFU

I prije nego odete pogledati trpezarijski sto, ovaj mali je prioritetniji. Osim što će pružiti dodatni prostor u sobi, može poslužiti i kao mjesto za brze užine, piće i mjesto koje će držati na okupu vas i vaše prijatelje.

interijer staza

6. MALA STAZA

Prošlo je vrijeme velikih tepiha. Osim što obezbjeđuje lakše čišćenje prostora, stazica je odličan izbor za vizuelno povećanje prostorije. Šarena će idealno razbiti monotoniju crno-bijele.

interijer vjesalice
7. VJEŠALICE

Sada, kada imate mogućnost za veći ormar, pobrinite se da u njemu bude dovoljan broj vješalica. Nema više guranja stvari i ostavljanja svuda po stanu.

8. MODERNA DASKA

Dobra stvar kod započinjanja samostalnog života jeste i činjenica kako će u stanu biti uvijek dobro društvo. Investiranje u dobar poslužavnik ili dasku za ukusne snack zalogaje je prioritet.

interijer case za vino

9. ČAŠE ZA VINO

Još jedan imperativ za zabavu. Ovo je sigurno prva stvar na popisu kada se krene u kupovinu kuhinjskih detalja. Dobar dizajn i materijal je ono na šta treba da obratite pažnju.

interijer aparat za kafu

10. APARAT ZA KAFU

Kafa je osnova za početak svakog dana, pa kako ne biste gubili vrijeme na njeno spravljanje, aparat za kafu je must have u kuhinji. Još ako priuštite neki moderan poput ovog, tada ste dobro i investirali novac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti