K18 – Ostvarenje svakog sna o zdravoj kosi

Piše: Marketing

Da li biste nam vjerovali ako vam kažemo da je vidljiva obnova ekstremno oštećene (čitaj: uništene) kose zapravo moguća u gotovo samo četiri minute?  I da je frizerski svijet u posljednjih godinu dana uzdrmao brend koji nudi praktično dva proizvoda, dovoljno moćna da pred njima pokleknu i slavne Khloe Kardashian i Hailey Bieber?

Da, trenutačna obnova kose itekako je moguća ako u rukama imate najnovije, revolucionarno otkriće za kosu – K18 Biommetric Hairscience masku za kosu.

Ovo malo čudo za kosu već su prigrlile brojne influencerice, uvrstivši ga u svoju svakodnevnu beauty rutinu.

No, po čemu se K18 razlikuje u od brojnih drugih obnavljajućih preparata za kosu?

Što je kosa u lošijem stanju, to će K18 dati bolje rezultate!”

Posebnost K18 maske za kosu leži u njenoj jednostavnosti korištenja –  dovoljne su tek 4 minute kako bi se ekstremno oštećena kosa transformirala u zdravu, sjajnu i pomlađenu verziju.

Ovo novorođenče koje je iznjedrila najnovija tehnologija u svijetu kose, posebno je od samog svojeg ‘rođenja’. Naime, K18 nije nastao u laboratoriju poput većine proizvoda za kosu, već je stvoren računalnim putem.

K18 koristi sasvim drugačiji pristup u odnosu na tradicionalne proizvode. Naime, klasični proizvodi za njegu kose samo prikrivaju štetu: prekrivaju kosu uljima, pružajući joj samo površinsku hidrataciju i sjaj, dok tretmani za oštećenu kosu rade poput unutrašnjeg ljepila – popravljaju kosu iznutra, ali je ostavljaju krhkom, pružajući pritom samo privremene rezultate.

K18 tretman istinski zacjeljuje kosu iznutra prema van. Nastao je na temeljima biomimetike – što znači da kosa prepoznaje K18 peptid  kao prirodan sastojak jer imitira prirodnu strukturu kose (sljedove aminokiselina ) poveznica keratinskog lanaca.

K18 peptid djeluje kao posljednji dio slagalice koji povezuje oštećene dijelove keratinskih lanaca, prekinute uslijed izbjeljivanja, bojenja i drugih hemijskih tretmana, ostavljajući kosu mekanom, glatkom, snažnom i lepršavom. Njegovo djelovanje je bolje i rezultati dramatičniji – što je oštećenje kose veće.

K18 Hair dolazi u dva oblika – kao maska za kosu i kao sprej

Oba proizvoda iznimno su jednostavna za korištenje. Nakon pranja šamponom, bez upotrebe regeneratora, na još uvijek vlažnu kosu (kratko prosušenu peškirom) nanosi se vrlo mala količina maske, od vrhova prema korijenu, potom se čeka 4 minute da sastojci djeluju. Nakon isteka 4 minute, bez ispiranja, može se nastaviti s oblikovanjem kose po želji. Maska je namijenjena za profesionalnu i kućnu upotrebu, dok se u salonu ona kombinira sa sprejom. Tu je postupak sličan prethodnom, osim što se sprej nanosi na vlažnu kosu prije samog tretmana.

Revolucionarni proizvod za profesionalce ali i njegu kod kuće

“Već nakon prvog tretmana vidljiva je promjena. Testirajući K18 Mask i K18 Mist tražio sam im manu i pokušavao ih usporediti s prethodnim tretmanima, međutim – ne! K18 vidim kao glavni alat svakog frizera u borbi protiv iscrpljenja i oštećenja nastalih tijekom podvrgavanja kose raznim tretmanima” – otkrio nam je Sanin Fazlić, predsjednik Saveza frizera BiH i vlasnik frizerskog salona “Maestro” u Vitezu.S druge strane, na moć K18 leave in maske za kosu ukazala nam je  slavna Kloe Kardashian koja je skrenula pozornost na ovaj gotovo čudotvorni preparat za kosu kojeg koristi u svojoj home care njezi:

„Kosa mi je bila jako oštećena od silnih kemijskih tretmana, kada mi je stilist preporučio ovu masku – koja mi je doslovno oživjela kosu” – oduševljeno je napisala na svom Twitter profilu, gdje je također izjavila kako je doslovno “opsjednuta” ovim kultnim proizvodom.

U slobodnoj prodaji, leave-in masku za kućnu upotrebu u tri različita pakiranja svi zainteresirani kupci mogu pronaći u Frizerland poslovnicama, kao i na Frizerland web shopu, dok masku i mist za profesionalno korištenje u salonu frizeri mogu poručiti putem Frizerland posrednika/ komercijalista.

 

Pročitajte još