Nikad bolje raspoložena Danijela Martinović zablistala u haljini s dubokim dekolteom

Piše: S.P.

Danijela Martinović je u prepunoj zagrebačkoj dvorani Lisinski održala koncert za pamćenje povodom Dana žena te 30 godina i više nego uspješne karijere, koji su rijetki htjeli propustiti.

50-godišnja Danijela izvela je svoje najveće hitove, a bio je to njen prvi koncert nakon tri godine. Za tu je priliku odabrala i promijenila nekoliko različitih kreacija, a posebno su upečatljive bile bijela pripijena haljina s dekolteom do pupka, kao i ona posuta šljokicama, ispod koje nije nosila grudnjak.

Pjevačica je prije koncerta iskoristila priliku da čestita Dan žena i putem svog profila na Instagramu, gdje je podijelila emotivnu objavu posvećenu dragim joj ženama, a imala je i posebnu poruku za neke muškarce.

– Hvala svim predivnim ženama koje su moja inspiracija, snaga, utjeha, zaštita, ruka, zagrljaj. Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći. Hvala seko što sam te mogla zaštititi. Ja ću uvijek biti tvoj vjetar koji će ti pomoći da letiš. Dodo, Ana, Dalia, Martina, Kristina, Jelena, Sandra, Mila, Nataša, Emina, Majo, Zorice, Sanjo, Anita, Doris, Marija, Ivana, Adela, Rajka, Brigita, Gabrijela, Janjo…. Vi ste sjajne kuglice na jelci moga života. Hvala i Vama dječaci, supružnici, očevi, braćo, prijatelji, djedovi, susjedi… Vi koji poštujete, čuvate i volite svoje žene, napisala je Danijela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti