Selma Blair optužila bivšeg za brutalno fizičko nasilje, on tražio zabranu prilaska od glumice

Piše: Selma Hodo

Američkoj glumici Selmi Blair odobrena je zabrana prilaska bivšeg dečka nakon što ga je optužila da ju je fizički napao prošlog mjeseca dok je bila u svojoj kući u Los Angelesu. Glumica navodi da se incident između nje i bivšeg dečka Ronalda Clarsona dogodio 22. februara, nedugo nakon što su prekinuli dugogodišnju vezu, prenosi Daily Mail.

Blair tvrdi da je nakon svađe Clarson nasrnuo na nju i počeo ju daviti. U pravnim dokumentima, Blair koja se godinama bori protiv multiple skleroze navodi detalje brutalnog nasilja koji su se u međuvremenu proširili medijima te zgrozili javnost. U izvješću se tvrdi i kako je glumica u vrijeme navodnog napada uzela lijekove zbog svoje hronične bolesti i rekla Carlsonu da se ne osjeća dobro.

Carlson koji je navodno stigao kod Selme kako bi joj vratio televizor, odjednom je postao agresivan i nasilan te je vikao na nju: “Za*ebala si, ne možeš ništa, ne možeš nikoga voljeti, je*eno si beskorisna, invalidu”.

Zvijezda filma Plavuša s Harvarda navodi i kako je njezin bivši tome dodao: “Je*eno ne zaslužujem ovo, mogu puno bolje od tebe”. U dokumentima se opisuje i da mu je glumica fizički uzvratila, a u jednom trenutku čak je i izgubila svijest.

Zbog toga je u međuvremenu, nakon dolaska policije i hospitalizirana, dok je Carlson uhapšen zbog kaznenog djela porodičnog nasilja s tjelesnim poredama. Glumica je potom tražila zabranu pristupa bivšeg dečka, što je i dobila. Kao odgovor na to, i Carlson je tražio zabranu prilaska glumice, petnaest dana nakon incidenta.

U svojoj verziji, on pak tvrdi da je bio u kući glumice koja ga je zamolila da sjedne, pa je pobijesnila kad je to odbio zbog čega mu se unosila u lice i rekla “Tvoja kći je je*ebi luzer”, aludirajući na njegovu 12-godišnju kći iz prethodne veze.

Blairin bivši tvrdi i da je glumica napala njega i bila fizički nasilna, dok krvarenje iz nosa opravdava autoimunom bolešću glumice tvrdeći da je bila riječ o samoobrani – no njegov zahtjev za zabranu prilaska glumice još nije odobren.

Izvor: Daily Mail

Pročitajte još