Preminula sestra slavne pjevačice Toni Braxton: Jako će nam nedostajati

Piše: Selma Hodo

Pjevačica Toni Braxton na Twitteru se oprostila od sestre Traci koja je preminula u 51. godini nakon borbe s rakom.

– S velikim žaljenjem obavještavamo vas o smrti naše sestre Traci. Ona je bila žarko svjetlo, divna kći, predivna sestra, majka, žena, baka i poštovana izvođačica. Jako će nam nedostajati – stoji u objavi koju je napisala Braxton.

Uz pjevačicu i zvijezdu realityja su bile njene sestre i prijatelji, a njen suprug, Kevin Surratt kazao je kako je borba s rakom jednjaka trajala godinu dana.  Osim što je pjevala i sudjelovala u obiteljskom realityju ‘Braxton Family Values’, Traci je bila i glumica. Najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima ‘Sinners Wanted i ‘Chaaw’. Njena hit pjesma ‘Last Call’ dosegla je 26. mjesto na Billboardovoj Hot 100 ljestvici.  Tracine sestre Toni, Towanda, Tamar i Trina također su poznate.

Tamar Braxton's Most current Photographs With Her Sister, Toni Braxton Have  Supporters Praising Them - Cover24 Media Hub

Ovo nije prva tragedija koju je ova porodica proživjela u posljednjih nekoliko godina. Tracina sestričinaLauren Braxton umrla je od predoziranja heroinom i fentanylom još 2019. godine, kada je imala samo 24 godine.  Osim poznatih sestra, u obitelji su ožalošćeni i njen suprug Kevin, te njihova kći.

Izvor: Večernji.hr

Pročitajte još