Želite ofarbati kosu? Ovih šest boja su potpuni must have u 2022. godini

Piše: Selma Hodo

Imate li u planu ofarbati svoju kosu, imajte u vidu da su ove godine u modi prirodne nijanse kose,  tople boje, ali i eksperimenti s visokim kontrastom. Ovih šest boja bit će potpuni must have u 2022. godini.

Mokka smeđa – čak i zvuči dobro Ako ove godine želiš malo tamniju boju, preporučujemo ti da odabereš mokka ton i daš kosi dublji i bogatiji ton koji i dalje izgleda vrlo prirodno i nekomplicirano.

2. Može li malo nježnije? Ove godine idemo na prirodnost i to nam također olakšava bojenje. Plavuše bi sada trebale biti oprezne, jer su u trendu svijetli pješčani i pšenični tonovi.

S lijepim crvenim odsjajem smo ove godine potpuno u trendu. Bilo da je nježan u boji jagoda ili izravno kao jaki bakreni ton, ova boja je trendi i može se odlično nositi, jer te boje pristaju svakoj ženi.

Može li ove godine biti malo ujednačenije? Onda je mono farbanje prava stvar. Ovaj trend se odnosi na postizanje hrabre boje koja prekriva cijelu glavu. To znači da se ne koriste pramenovi, nego je kosa obojena jednim tonom boje. Osobito su popularni jaki plavi tonovi poput platine, koji su uočljiviji i vrlo jasno se ističu. U kombinaciji s laganim pristupom postaje vrlo poseban, ali ipak nosiv izgled.

36 Platinum Blonde Hair Colors for All Hot Blondes

Ove godine se usuđujemo ponešto i riskirati s našim odabirom boja. Boje poput ljubičaste, ružičaste ili tamnoplave trenutačno su u modi i učinit će našu kosu primjetnom. Ovaj nam izgled omogućuje da eksperimentiramo. Boje izgledaju stilski fenomenalno.

5 Gorgeous Ways To Wear Pink Hair Right Now - Anushka Spa & Salon

Blok pramenovi već su stigli na ulice Pariza i popularni su među influenserima modne prijestolnice. Oni imaju jasan rez i nose se samo u donjem dijelu kose. Moderna frizura uredno dijeli kosu na dvije polovine i dopušta da vrhovi postanu vrhunac frizure. Za provedbu ovog trenda može se koristiti širok izbor boja. Hrabri među nama mogu ići ravno na boju poput zelene ili tamnocrvene.

Hair Color Blocking 101 - Process + Ideas - Nalu Salon ~ Birmingham

Pročitajte još