Princezu Charlene ljubavnik nagovorio da se vrati suprugu? Riječ je o poznatom ruskom milijarderu

Piše: Redakcija

Princeza Charlene od Monaka nakon više od godinu agonije, što u Južnoafričkoj republici gdje je navodno ‘pobrala’ virus zapadnog Nila, a što zbog psihijatrijskog liječenja u Švicarskoj, napokon se vratila kući i spremna je obavljati svoje kraljevske dužnosti. Ta je vijest odjeknula na oduševljenje svih, budući da se jedva čekalo da se krhka Charlene oporavi od svih nedaća koje su je zadesile.

Povratak na „posao“ amenovali su i njeni psihijatri, a nakon što se prošle godine vratila u svoju državu k suprugu, princu Albertu II. i blizancima Jacquesu i Gabrielu. Da se vrati svojem princu, navodno ju je potaknuo ljubavnik, ruski milijarder Vladislav Doronin, najpoznatiji po vezi s modelom i manekenkom Naomi Campbell. U njenim najtežim trenucima on joj je pružio maksimalnu podršku, pa čak i da svome suprugu oprosti brojne nevjere. Upravo su je te silne afere, koje su punile i medijske stupce, najtužniju princezu na svijetu dovele do ruba.

Novinarka Brittani Barger za Express je komentirala kako je princ Albert, koji je zdravstveno stanje svoje supruge komentirao za američki magazin People rekavši kako njegova supruga pati od fizičke i emocionalne iscrpljenosti, smatra da je palača previše zatvorena po tom pitanju. Također, zato sve izjave vezane uz nju smatra upitnima.

„Toliko je puno pitanja na koja nećemo dobiti odgovore zbog zatvorenosti palače. Problem je u tome što će to dovesti do još više glasina i špekulacija oko cijele situacije“, rekla je. Savjetuju im da izađu i napokon kažu istinu o stanju princeze.

Izvor: rtl.tabloid.hr

(L.B.R.)

Pročitajte još