Želite li se riješiti mitesera – otkrivamo vam kako

Piše: S.P.

Mitesere imamo gotovo svi samo što su nekima izraženiji pa su samim time i uočljiviji i mnoge živciraju. Miteseri su problem koji se vrlo lako rješava uz pravilnu skin care rutinu.

Mi vam u nastavku otkrivamo rutinu njege kože koja je sklona miteserima kako bi se na pravilan način mogli riješiti ovih malih crnih točkica.

Što se tiče jutarnje skin care rutine umijte se mlakom vodom nije jer potrebno umivanje gelom. Obrišite lice i nanesite niacinamid serum te potom hidratantnu kremu, a kao zadnji korak skin care jutarnje rutine je krema sa zaštitnim faktorom.

Kada je u pitanju večernji skin care prvenstveno morate oprati lice uljnim čistačem. Potrebno ga je utrljati na suho lice kako bi otopio sve prljavštine i šminku. Nakon što ste vodom isprali ulje sljedeći korak je gel za umivanje na bazi salicilne kiseline.

Obrišite lice i nanesite niacinamid serum. Idealna krema za lice sklono miteserima je lagana hidratantna krema.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti